Servicii

Societatea Pontech oferă servicii profesionale în toate domeniile de bază ale activităţii sale.

Serviciile oferite încep în general, cu analiza nevoilor tehnologice actuale şi a celor planificate, apoi continuă cu proiectarea soluţiilor. După propunerea în comun a graficului de timp şi discutarea modului de finanţare, asigurăm livrarea, instalarea şi integrarea soluţiilor în mediul clientului. Colaborarea continuă apoi la nivel de suport tehnic, eventual la nivel de alte sarcini de dezvoltare.

Suntem pregătiţi să ne oferim serviciile în aşa fel, încât clientul să se poată concentra doar asupra obiectului activităţii sale şi asupra oportunităţilor de afaceri.

Suntem convinşi de faptul că, soluţiile prezentate de noi, sunt interesante atât pentru angajaţii deparatmentului de ICT, cât şi pentru economişti şi utilizatori finali obişnuiţi.

Oferim:

  • siguranţă şi experienţă îndelungată
  • ajutor în alegerea unei soluţii optime, în funcţie de nevoile clientului
  • protecţia şi păstrarea investiţiilor
  • o arhitectură deschisă, modulară şi extensibilă

Pontech vă oferă un set de traininguri şi workshopuri tematice, independente, limitate, dar în acelaşi timp interconectate logic. Clientul îşi poate alcătui din ofertă un program de școlarizare, exact „pe măsură". Cursurile sunt îndreptate spre utilizarea practică. Inspiraţi-vă şi învăţaţi de la profesioniştii din domeniu.Pentru alegerea şi alcătuirea planului de instrucţie organizăm un workshop iniţial, unde prezentăm pe larg şi în mod sinoptic toate direcţiile de bază ale instructajului şi, în baza unei discuţii active cu diferiţii adepţi, stabilim un plan ulterior de cursuri. Şcolarizarea se desfăşoară tipic în sălile de curs ale societăţii Pontech de la Pilzen sau Praga, eventual, în urma înţelegerii cu clientul, la faţa locului. Cursurile de management de proiect sunt garantate de IPMA senior Manager Level B certificat şi de IPMA Assesor pentru Organul de certificare, level D şi C.

 

 

In afara servisului standard şi lărgit pentru livrările noastre, oferim şi supraveghere neîntreruptă a funcţionării tehnologiilor informaţionale la clienţi (întreprinderile mari şi mijlocii), în condiţii de securitate dinainte definite şi garantate.

Citește mai departe...

In cadrul proiectelor de implementare şi realizare, furnizăm o infrastructură robustă şi sigură pentru funcţionarea aplicaţiilor din întreaga întreprindere de la întreprinderile mari şi mijlocii, începând cu serverele de randament şi stabile, verificarea bazelor de salvare a datelor cu un excelent raport accesibilitatea datelor/preţul pentru GB stocate, elemente sigure de reţea şi mediu sigur şi amabil de utilizare la staţiile clienţilor.

Citește mai departe...

In acest domeniu al serviicilor strict consultative, oferim clienţilor suport pentru decizii strategice, fie că este vorba de reorganizarea actualei infrastructuri IT, sau de luarea în considerare a implementării unor tehnologii complet noi.
Un lucru de la sine înţeles îl reprezintă faptul că se ţine cont de „best practices" şi metodologii, ca de ex. ITIL sau COBIT.

Citește mai departe...


sova