Sisteme informatice SAP pentru afaceri

Soluţionarea şi implementarea sistemului informaţional de întreprindere SAP constituie una din activităţile de bază ale societăţii Pontech. Datorită activităţii îndelungate la clienţi, dispunem de o întreagă serie de soluţii specializate, ce aduc standardele şi trendurile din domeniu şi care sunt apoi adaptate de către specialiştii noştri la condiţiile de pe piaţa locală şi la obiceiurile locului. Serviciile oferite legate de sistemul SAP nu pot fi cuprinse în toată amploarea lor şi de aceea, ne îndreptăm atenţia doar asupra unor segmente alese de piaţă. Datorită unei astfel de specializări, consultanţii noştri depăşesc cadrul obişnuit de cunoştinţe ale unui consultant standard de IT şi aduc în proiectul dumneavoastră de implementare a sistemului SAP valoarea adăugată sub forma unor cunoştinţe procesuale de vârf în domeniu. Clienţilor le mai putem oferi şi versiunea mobilă a sistemului SAP.

 

button-produktovy-list-roModulele SAP HR-OM/PD servesc la crearea unui model complex al structurii organizatorice şi la setarea necesară a legăturilor în cadrul său. De asemenea, modulul SAP HR-OM (Organization Management) permite crearea de rapoarte în cadrul organizaţiei, în diferite secţiuni de timp. Modulul SAP HR-PD (Personal Development) oferă posibilitatea administrării sistematice şi acordării de suport în cadrul planificării şi dezvoltării profesionale ulterioare a angajaţilor.

Citește mai departe...

SAP Visualization Solutions by NAKISA este un instrument de vizualizare, care permite într-un mod facil, administrarea şi cercetarea structurii organizatorice a societăţii. In baza unui clic pe iconiţa corespunzătoare din structura organizatorică este înfăţişată imaginea sub formă grafică a rolurilor şi aptitudinilor diferiţilor angajaţi. NAKISA permite planificarea uşoară a modificărilor organizatorice şi a consecinţelor lor asupra diferitelor divizii, servicii, sectoare şi locuri de muncă. Un lucru de la sine înţeles îl reprezintă căutarea în întreaga societate, în baza unor criterii alese.

Citește mai departe...

Printre cele mai mari contribuţii ale SAP Solution Manager se numără cuprinderea şi urgentarea proceselor de aprobare în cadrul implementării modificărilor în cadrul IT/IS, controlul şi monitorizarea intervenţiilor neautorizate. Aceste modificări reduc cheltuielile pentru utilizarea instrumentelor terţilor, care asigură o funcţionalitate asemănătoare. SAP Solution Manager este folosit foarte des drept instrument de suport în timpul testării, inclusiv a documentaţiei ce constituie o componentă necesară a fiecărui proiect.

Citește mai departe...

Platforma complexă de integrare şi aplicaţii SAP NetWeaver permite utilizarea la maxim a infrastructurii actuale şi transformarea ei într-o platformă, care creează şi implementează în mod operativ noile procese comerciale. Utilizarea unei astfel de integrări este un lucru obişnuit, de exemplu la interfeţele de utilizator pentru accesul aplicaţiilor mobile. SAP NetWeaver se bazează pe standarde industriale şi e compatibil cu principalele platforme tehnologice ale perioadei actuale.

Citește mai departe...

La ora actuală, un rol din ce în ce mai mare îl joacă soluţia complexă referitoare la grijă faţă de clientul final. Soluţia societăţii SAP, lider mondial în domeniul tehnologiei IT care sprijină afacerea clienţilor săi, vine cu un instrument ce permite în mod optim şi eficient comunicarea şi grija faţă de clientul final. Datorită variabilităţii de specialitate, soluţia CRM de la societatea SAP poate fi setată pentru marea majoritate a ramurilor, cu ajutorul unei setări standard. Ca valoare adăugată, această soluţie aduce posibilitatea de a aplica "best practices" şi, în felul acesta, de a ajuta societatea să accelereze noile direcţii instalate, de exemplu diferite campanii de marketing, programe de fidelitate, etc.

Citește mai departe...


jezero-2