Managementul conţinutului

In cadrul domeniului Entreprise Content Management (managementul conţinutului) ne ocupăm mai ales de tehnologii pentru managementul documentelor şi gestionarea conţinutului digital nestructurat şi a informaţiilor. Principalele domenii tehnologice, în care grupa noastră are o experienţă îndelungată şi know-how, sunt Document Management System, Web Experience Management, soluţii de formulare/imprimate, digitizare şi OCR (Optical Character Recognition)/ICR (Intelligent Character Recognition).

Soluţiile noastre utilizează platforme ale unor societăţi multinaţionale, cum sunt Adobe Systems, EMC², ABBY.

 

Liste de produse de descărcat


 


Familia de produse EMC² Documentum reprezintă un set de instrumente din domeniul Entreprise Content Management (ECM). Unul dintre cele mai bune instrumente din această categorie de pe piaţă permite managementul complex al conţinutului,

Citește mai departe...

Adobe LiveCycle ES este o soluţie destinată automatizării proceselor. Proprietăţile sistemului oferă o rapidă şi eficientă aplicare a sa drept un instrument de integrare în infrastructura IT deja existentă.

Citește mai departe...

Soluţia Adobe Web Experience Management (menţionată şi drept „Adobe CQ") ajută societăţile să-și optimizeze canalele digitale pentru obţinerea de noi clienţi şi pentru înfăţişarea (oferirea) unui conţinut „pe măsură". Utilizarea Adobe Web Experience Management duce la o conversie în mai mare măsură şi la crearea unei relaţii stabile şi de încredere a clienţilor faţă de brand.

Citește mai departe...


vcely