Cardurile de plată

La majoritatea covârşitoare a băncilor comerciale de astăzi, oferta a cel puţin câtorva tipuri de carduri de plată, reprezintă o componentă a portofoliului standard de produs. Pontech se specializează în Card Management System al cardului Card Suite, inclusiv în toate celelalte suprastructuri modulare ale sistemului. Card Suite este o soluţie complexă, autorizată de asociaţiile internaţionale şi care oferă un standard tehnologic excepţional şi confort de utilizare. Indeplineşte cerinţele stricte pentru securitatea tranzacţiilor.

End-to-end sistemul Card Suite permite băncilor, instituţiilor financiare şi terţelor părţi să ofere servicii în toate sectoarele de business cu card – issuing, acquiring, clearing, managementul POS, fraud management, dispute management şi altora. De asemenea, Card Suite permite optimizarea proceselor, evidenţa şi evaluarea unor noi posibilităţi de afaceri. Pentru flexibilitatea sa, perfecta soluţionare tehnică şi orientarea spre client, Card Suite este considerat drept unul dintre cele mai bune şi mai răspândite sisteme de card management.

Vă oferim prelucrarea analizei la introducerea sau upgradarea sistemului Card Management, sau a unei părţi a lui, furnizarea de documentaţie, implementare şi management de proiect, inclusiv planificarea şi pregătirea testelor de utilizator. După încheierea implementării asigurăm Help Desk de nivel unu şi doi, oferim consultaţii pentru o altă dezvoltare planificată sau introducere a change managementului.

Pontech s.r.l. a devenit în anul 2013 partenerul oficial şi certificat al societăţii Tieto Latvia pentru Republica Cehă şi cea Slovacă.ryby