Noutăți

Multumim tuturor clientilor, partenerilor si acociatilor pentru cooperarea avuta anul acesta. Va dorim Sarbatori fericite si toate cele bune pentru Noul An 2015.

Citește mai departe...


Pontech (PONTECH CONSULTING SRL) a devenit în România la începutul lui august 2014 partener de argint – Silver Tier – pentru societatea Telvent, în cadrul programului de parteneriat ArcFM Solutions Partner Program.

Citește mai departe...


Am lansat pentru voi noua pagina web. Sperăm să vă trezească interesul – şi asta nu numai din punct de vedere grafic, ci şi în ceea ce priveşte orientarea cu mult mai uşoară prin diferitele pagini – am pus mare temei pe asta.

Citește mai departe...


Multumim tuturor clientilor, partenerilor si acociatilor pentru cooperarea avuta anul acesta. Va dorim Sarbatori fericite si toate cele bune pentru Noul An 2014.

Citește mai departe...


Filiala Pontech din Bucuresti a prezentat in data de 19 Septembrie 2013 atat partenerilor cat si clientilor serverul Oracle Exalytics In-Memory Machine, bazat pe In-Memory Computing&Analyzing.

Citește mai departe...


Aplicaţia Video-banker propusă societăţilor din portofoliul PONTECH HOLDING a.s., iCORD LC s.r.o., a ajuns în cea mai strânsă finală a concursului Group Innov'Trophies.

Citește mai departe...


In zilele de 8 – 10. 04. 2013, în oraşul ungar Siofok s-a desfăşurat conferinţa HOUG 2013, la care Pontech a fost invitată ca Oracle Gold Partner. Reprezentanţii diviziei Finanţe au prezentat aici Oracle Exalytics, un server extrem de eficient destinat In-Memory Computing & Analyzing.

Citește mai departe...


In cadrul lărgirii gamei de servicii şi soluţii oferite de noi cu domeniul bancar şi de asigurări, începând cu noul an, am creat o nouă divizie, „Finanţe".

Citește mai departe...


11. 01. 2013 Societatea PONTECH HOLDING a. s. anunţă că, la sfârşitul anului trecut, a încheiat cu succes discuţiile referitoare la parteneriatul strategic cu societatea iCORD International s.r.o.

Citește mai departe...


Pontech a început realizarea comenzii „Implementarea sistemului informatic la platforma SAP"pentru societatea NH – Trans, SE. Este vorba despre o nouă implementare în domeniul SAP ERPpentru modulele FI (contabilitate financiară), FI-AA (contabilitate patrimoniu) şi CO (controlling).


Pontech realizează un nou proiect „OPŢIUNEA GAZ – etapa 4" pentru Grupul ČEZ în domeniul SAP IS-U. Conţinutul său îl reprezintă modificări în domeniul BI (Billing) şi IDE (Intercompany Data Exchange). Prima fază se referă la schimbarea formularelor de facturi şi avansuri într-o nouă formă şi la posibilitatea calculării avansurilor în funcţie de valorile convenite pentru Marii Consumatori (VO).

Citește mai departe...


Societatea Pontech implementează proiectul „Gestionarea creanţelor – modificări SAP" pentru Grupul ČEZ. Proiectul cuprinde modificări ale proceselor CIS în domeniul SAP IS-U pentru comodităţile ELE şi GAZ, care vor servi la eficientizarea paşilor în cadrul recuperării creanţelor şi la evaluarea ratei de profitabilitate; în procesul recuperării creanţelor vor fi introduse canalele electronice SMS şi e-mail.

Citește mai departe...


Un alt proiect din seria de-abia terminată pentru Grupul ČEZ, este „Dezvoltarea soluţiei de tipărire în domeniul SMS şi Email motor". Este vorba despre o lărgire a sistemului CIS/SAP IS-U pentru clienţi cu noi canale de comunicare, care înlesneşte încadrarea noilor moduri, moderne, de interpelare a clientului în procesele cheie de business.

Citește mai departe...


In al doilea trimestru al anului 2012 pentru Grupul ČEZ a fost terminată o soluţie cu faze multiple, al cărui scop îl reprezintă asigurarea suportului corespunzător pentru cerinţele de business, în conformitate cu legislaţia şi asigurarea unui suport IT eficient în domeniul vânzării noii comodităţi GAZ în Republica Cehă.

Citește mai departe...


Pontech realizează clientul mobil GIS pentru sistemul Workforce Management pentru Grupul ČEZ, în cooperare cu societatea IBM, în cadrul proiectului „Stabilizarea sistemului WMS". Din partea Pontech este vorba despre aplicarea şi customizarea aplicaţiei standard de client mobil GIS la tehnologia Esri la versiunea 10 şi asigurarea completării şi a sincronizării datelor între baza de date geografică şi clientul mobil.


Pontech îşi întăreşte poziţia de lider pe piaţa cehă în domeniul tehnologiei SAP/ISU. La sfârşitul lui ianuarie 2012, societatea noastră Pontech a semnat un acord de cumpărare a unei părţi a întreprinderii AutoCont CZ, divizia SAP.

Citește mai departe...


In ziua de 1.12.2011, în societatea Pontech s.r.o a luat naştere o nouă divizie cu denumirea de Business Consulting, care acţionează în strânsă legătură cu actualele patru divizii verticale. In logica cuplării ei orizontale, ea oferă cei mai experimentaţi senior specialişti, cu o largă vedere de ansamblu de specialitate şi cunoştinţe de expert.

Citește mai departe...


In octombrie anul acesta am obţinut de la ČEZ Bulgaria o comandă de colectare pilot a datelor din reţeaua de distribuţie pentru sistemul GIS. In cadrul proiectului vor fi create metodici de colectare a datelor, instrumente pentru importul de date, colectarea datelor din reţeaua de distribuţie energetică la o unitate pilot şi transferul datelor obţinute în teren, la sistemul GIS.

Citește mai departe...


In a doua jumătate a acestui an a fost început proiectul "Studiu de implementare GIS şi posibilităţi de obţinere a datelor la achiziţiile din străinătate ale companiei ČEZ – Bulgaria, România, Albania".

Citește mai departe...


Pontech s.r.o a obţinut de la Czech ICT Alliance diploma de Firma IT cu cea mai rapidă creştere în anul 2009 – la categoria firme mici (performanţe de până la 100 mil. Kč)

Citește mai departe...


La workshopul cu tema Tehnologie informatică şi de securitate în spitale organizat în ziua de 9 martie 2011, au fost prezentate noutăţi din aceste domenii, inclusiv exemple de utilizare a tehnologiilor în timpul acordării îngrijirilor medicale pacienţilor.


Ca în fiecare an, angajaţii noştri au participat şi anul acesta la conferinţa GIS ESRI, care s-a desfăşurat în zilele de 3- 4 noiembrie, la Centrul de congrese de la Praga. Nu numai că au participat la conferinţă, dar au luat parte activă la ea ca prezentatori.

Citește mai departe...


In zilele de 26-28 octombrie 2010 s-a desfăşurat la Roma Conferinţa internaţională a Utilizatorilor ESRI. Aici, în cadrul prezentării de utilizatori, din partea Pontech a luat cuvântul Milan Meninger cu aplicaţia clientului mobil GIS.

Citește mai departe...


Pentru proiecte în domeniul sistemelor cu camere, ne-am hotărât să folosim sistemul de supraveghere cu camere Omnicast, cu care angajaţii noştri au o experienţă îndelungată şi care are o poziţie importantă pe piaţa cehă şi mondială.

Citește mai departe...


In iunie 2010, societatea noastră a devenit partener al societăţii SGI www.sgi.cz pentru domeniul MAID (Massive Arraz of Idle Disks) – soluţie de storage de la firma COPAN, care este extrem de scalabilă şi de economicoasă energetic.

Citește mai departe...


Luând în considerare inundaţiile devastatoare care au afectat mai ales zona de nord a Cehiei, societatea noastră s-a hotărât să sprijine financiar oamenii afectaţi de această catastrofă naturală.

Citește mai departe...


Ne-am sporit rândurile cu o echipă de specialişti cu experienţă îndelungată în domeniul securităţii datelor şi al sistemelor cu camere. Noua echipă se ocupă de problematica proiectării, realizării şi suportului tehnic în domeniul bazelor de date, stocării şi deduplicării datelor şi a altor domenii legate de acestea.

Citește mai departe...